Taller: Constela el teu camí

Una experiència de profunda connexió amb els teus guies interns i espirituals a través d'una ruta guiada en natura
Un viatge a la teva saviesa interior

Emprèn una caminada profundament transformadora en un paratge preciós.

Endinsa't al bosc de la teva ànima amb la natura com a guia.

Una constel·lació que flueix lliurement en sintonia amb el bosc que ens envolta, desplegant davant teu la teva essència a través de la naturalesa a cada pas que dónes.

En el camí entrem en constel·lació i la natura en forma part. La seva immensa saviesa es desplega davant teu, mostrant-te a cada pas el teu camí intern.

És una experiència profundament reveladora, quasi màgica.

Els elements t'acompanyen en el viatge, et mostren allò que necessites veure, provoquen en tu allò que necessites sentir, per ajudar-te a transcendir les teves bloquejos interns i compenetrar-te amb la teva essència, per alinear-amb la teva vida.

Com serà l'experiència?

Abans de començar connectem amb un desig o una pregunta que és important per a tu en aquest moment de la teva vida. Enfoques en aquest propòsit que has triat per al camí i ho lliures al teu guia interior.

Cada persona del grup tria el seu.

Durant la primera part del camí us guio per anar entrant en un estat de connexió profunda amb el vostre ser i la natura, des del caminar meditatiu.

Vas sentint el camí, que despertarà sensacions i emocions. I donem espai perquè ens puguin mostrar què necessites pas a pas, sentint cada moment, obrint el cor al que hi ha des de l'amor.

Pararem on la natura ens cridi, per aprofundir en els vostres propòsits a través de les constel·lacions familiars, que es despleguen per mostrar-vos allò que el vostre guia interior vol que veieu.

I l'últim tram de camí és de recolliment, de digestió de l'experiència viscuda. Per donar espai, des del silenci, a la saviesa que ha nascut en tu.

¿Què es una constel·lació?

És una porta a veure allò que no aconseguim veure. Al fer una constel·lació s'obre la font de saviesa que portem dins i ens revela el que li demanem.

Una constel·lació es una porta a la nostra ànima

És un espai de sanació profunda en la qual et convides a viure des de la llibertat de ser qui ets, des de l'amor incondicional.

Quiero saber más sobre las constelaciones

Què t'emportes?

T'emportes el que et demanis.

Pots venir amb una dificultat que vols resoldre o pots venir amb una petició interna, alguna cosa que vols per a tu o per la teva vida. I abans de començar el camí donarem espai a aquest desig profund i el lliurarem a camí, perquè ens guiï.

Perquè així sigui hi ha una condició: que et lliuris sense expectatives

Entres amb un desig i soltes els judicis sobre com creus que hauria de ser. Permetent que el camí et guiï i et porti les experiències i els aprenentatges que necessites en aquest precís moment.

Si vens buscant el que creus que hauries de viure o sentir no pots aprendre res de nou.Dona't confiança absoluta i en la vida.

He creat aquesta experiència perquè puguis connectar amb la teva pròpia saviesa i per a que la naturalesa et faci de mirall d'allò que necessites. Pots trobar llum i foscor, passió i tedi, pujades i baixades. Trobaràs allò que la teva ànima et vol mostrar per encaminar-te cap el teu desig profund

Es un camí amb propòsit i sense expectatives

Vull connectar amb la meva saviesa

Les eines de el camí

Les tècniques terapèutiques pilars d'aquest treball són les constel·lacions familiars i la canalització amb els nostres guies interns i espirituals.

T'oferiré l'espai i l'acompanyament per a que puguis desplegar la teva pròpia saviesa a través de les constel·lacions i l'escolta profunda.

Què inclou l'experiència:

 • 4 hores i 30 minuts de caminata profundament transformadora en un bosc meravellós a la zona del Penedès.
 • Esmorzar en format pícnic amb una peça de fruita, fruits secs, galetes i beguda.
 • Recapitulació del teu camí en format pdf:
  T'escric una recapitulació a l'acabar el camí, en què recullo una síntesi de la teva experiència i dels missatges que reps dels teus guies. T'arribarà a la teva safata d'entrada en un termini de 5 dies des del pelegrinatge.
 • Fotos en format digital:
  T'enviaré entre 2 i 5 fotografies en format digital d'alguns moments del camí, perquè t'ajudin a reconnectar amb el que has viscut des d'on siguis.

  • INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • DATA I HORARI

   Dissabte 24 de juliol de 07:30h a 12h del matí

  • LLOC

   Bosc proper a Vilafranca del Penedès

  • GRUP

   Màxim 5 persones

  • PREU

   95€ per persona (inclou esmorzar, recapitulació i fotografies)

  Et queda algun dubte?

  Tens algun dubte més?

  Escriu-me i te'ls resolc:

  E-mail: hedy@hedykramer.com
  WhatsApp: 699557620

  XARXES SOCIALS