ENFOCAR

TERÀPIA INDIVIDUAL

Un procés terapèutic és un regal pel cor, pel cos, per la ment i per l’ànima. És un regal que et transforma la vida. El dia que comencem teràpia és un dia de celebració! Celebrem que agafes un compromís profund amb tu mateix/a, en el que decideixes mirar-te, estimar-te i ser feliç. Una de les decisions més importants de la teva vida. La teràpia et dona l ’ajuda que necessites en moments de dificultat o malestar per a que puguis re- connectar amb els teus recursos interns i recordar qui ets i què desitges en aquesta vida.

Més

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Les constel·lacions familiars són una teràpia breu en el que escenificant un tema ens permet veure’l amb perspectiva i identificar les dinàmiques que generen i mantenen malestar dins els sistemes als quals pertanyem, com ara la família d’origen, la família actual, la laboral o el teu propi sistema intern. Són un despertar de consciència profunda sobre l’arrel del problema què ens està bloquejant o dificultant, donant-nos claredat per a obrir un camí de solució.

Més

VOLS QUE T’ACOMPANYI?

FAQ’s

Depèn de la persona i el seu moment vital. Hi ha persones que amb 4 sessions en tenen prou i n’hi ha que decideixen seguir durant 1 any, espaiant progressivament la freqüència de les sessions.

Al iniciar un procés habitualment proposo fer 6 sessions setmanals perquè considero que es un temps que permet a la persona crear un vincle de confiança amb mi i alhora acostuma a poder sentir que comença a orientar la seva vida en la direcció que vol. I a les 6 sessions parlem i decideix si necessita i/o vol continuar i amb quina freqüència.

La individual et dona intimitat total, en un espai on et pots sentir totalment segur/a. Es un treball en el que estem tu i jo i per tant som nosaltres els que passem pels diferents elements que en formen part. Així que es una experiència de molta honestedat amb tu mateix/a, en el que pots posar-te en la pell de l’altre i fer comprensions molt profundes.

La grupal et dona distància. Et permet veure’t i veure el teu sistema des de fora, cosa que t’obre a una visió totalment nova. La teva ment no intervé i els teus judicis i creences no afecten a la constel·lació en si mateixa, així que es manté molt més neta de la part més humana i pots veure’t l’essència. I és un regal per a tu i per a tot el grup.

T’ACOMPANYO?

Hedy Kramer es responsable de les teves dades recollides en aquesta web per a poder tramitar la teva consulta. Per la teva part podràs excercitar els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió i/o oposició, dirigint-te a HEDY KRAMER (hedy@hedykramer.com). Per a més informació visita la pàgina de Política de Privacitat.

INFORMACIÓ I CONTACTE

Sessions a Vilafranca, Sitges i boscos del Penedès
E-mail: hedy@hedykramer.com
Telèfon: 699557620

XARXES SOCIALS