LA MIRADA D’AMOR INCONDICIONAL

Image
  • Regala’t amor

UN BANY D’AUTOESTIMA I CONFIANÇA

Un dia per a entregar-te a nodrir l’amor cap a tu: des del cos fins l’ànima.

T’imagines com et sentiries si t’estimessis profundament?

Si deixessis de jutjar-te, de culpabilitzar-te, d’exigir-te?
I comencessis a respectar-te i tractar-te amb amor profund?

Aquest taller t’acompanya amorosament cap aquesta nova manera de viure’t.

Per a que et submergeixis en el teu amor per tu. Tant si sents que tens l’autoestima baixeta i necessites començar a creure en tu, com si et sents amb confiança i vols gaudir de tu mentre segueixes deixant anar velles creences, aquest dia et servirà per a nodrir profundament el teu autoamor.

Dedicarem una part del taller a connectar-nos, nodrir-nos, explorar-nos des de l’amor. Deixant anar els judicis que ens comprimeixen, que ens fan creure que no ens mereixem estimar-nos incondicionalment. I induint l’alegria i la serenor que ens dona el cuidar-nos i gaudir-ho!

En l’altra part del taller enfocarem aquest amor que hem despertat i expandit cap a aquelles parts de nosaltres que més ens costa acceptar. Perquè totes les nostres parts conviuen dins nostre, necessiten i demanen que les escoltem. I quan les estimem i les integrem en la nostra vida deixen de fer-nos mal i es converteixen en un aprenentatge, i a vegades, fins hi tot en un regal.

Farem el viatge amb meditacions, exercicis de constel·lacions i d’art teràpia. Entrant suaument i amb tendresa, per a que tothom es senti lliure de fer el seu camí, al seu ritme. El respecte també es amor.

És un taller meravellosament transformador. Perquè anem directe al que verdaderament importa: l’amor per tu. T’enforteixes des de la base. Tot ho pots viure i gestionar si t’estimes, tot, per molt dur que sigui. I ho fem gaudint: és un taller en el que nodrim l’autoestima i la confiança, no des de la dificultat, sinó des del gaudir.

Tens clar que ets la persona més important de la teva vida?

Ets la persona que més mereix el teu amor. Ets l’única que sempre està amb tu, que et parla constantment, que et pot acompanyar animant-te o destruint-te. Ets la que sempre sents a dins, a cada instant, cada emoció, cada sentiment. Ets la persona que més coneixes. I segurament ets la persona a qui tractes amb més duresa.

Tracta’t bé i millor cada dia, acompanya’t des de la motivació i el reconeixement, sigues la teva millor aliança.

Inverteix en el més important de la teva vida:
Endinsa’t dins teu amb el cor obert, abraça’t i acompanya’t a expressar el teu amor amb llibertat i confiança!

El preu inclou:

Un roll-on d’aromateràpia per a que t’acompanyi les següents setmanes, ajudant-te a obrir-te a l’amor i a creure en tu i en la teva capacitat d’estimar-te.

PROPERES DATES

  • dissabte 29 de febrer de 10h a 20h

    Preu: 95€. Centre retroba’t – Vilafranca

  • dissabte 28 de març de 10h a 20h

    Preu: 95€. Centre retroba’t – Vilafranca

VOLS RESERVAR LA TEVA PLAÇA?

DESTINACIÓ: AMOR INCONDICIONAL

INFORMACIÓ I CONTACTE

Sessions a Vilafranca, Sitges i boscos del Penedès
E-mail: hedy@hedykramer.com

Trucada o WhatsApp: 699557620

XARXES SOCIALS